feb 252015
 
Spann i solnedgang Langen1 HS2015. Foto: Per Olav

Spann i solnedgang Langen1 HS2015. Foto: Per Olav

Snøføyka har lagt seg etter de 29 startende i årets Hakaslepp. Arrangementet må sies å være vellykket  selv om vi gjerne skulle hatt noen flere startende. Det var 29 startende og 26 som fullførte det 23 mil lange løpet. Nå gjenstår  litt rydding av sjekkpunkter og innsamling av merkeskilt.

Det var 27 totalt i arrangement staben + noen frivillige som som vi ikke har registrert.  Alle har gjort en kjempejobb,  tusen takk til alle som stilte opp.  Ikke minst tusen takk til grunneierne som velvillig stiller grunnen til disposisjon for vårt langstrakte løypenett

Det meste har fungert som planlagt til og med værgudene var med oss i år 🙂 Det ble rapportert om harde men fine spor. Kjørerne skrøt av eksepsjonell god merking og et løp med lave skuldre.

Det er 2. året  løpet arrangeres etter samme lest. Nå skal løpet evalueres, så får se hva vi skal justere til neste år.

Løpet har fått mye oppmerksomhet på Facebook og hjemmesider. Facebook siden til Hakasleppet ble hyppig oppdatert og hadde mange følgere. Avisen Hadeland har laget ett par innlegg som du absolutt bør lese. Løpet er nå også med i Norgesrankingen.

Vi har i år oppdatert resultatlistene kontinuerlig mens løpet har pågått, slik at sofa-mushere og handlere har kunnet holde seg oppdatert.

Resultatene leser du på våre egne sider resultatservice

Har du bilder og videoer du vil dele med oss, last de opp på Facebook og Youtube etc. Velg høyeste kvalitet. Gir du oss tillatelse til å bruke de, skal vi selvfølgelig kreditere fotografens navn. Se noen av de stemingsbildene på hakasleppet.no sine egne sider