jul 062015
 

Jeg vet ikke HVOR mange år klubben har arrangert 1.mai helg på Finse..og hvor mange ganger jeg har tenkt at «nei, det er for seint på sesongen, nå er sleden rydda vekk, det er for langt, for mye styr etc..»

1_mai2015_3

Yankee (Foto: TG)

1_mai2015_6

Sol… (foto:TG)

Og SÅ feil kan man ta!

Fredag kveld, 22 hundespann, ditto kjørere med til sammen ca 150 hunder samlet på DNT hytta på Kjeldebu. Alle hunder i           linesett eller på langkjetting, noen kjørere i telt, andre inne på hytta. Klubbformann og fruen ordna middag til alle påmeldte. Utepils, innepils og cola på boks. Folk i alle aldersgrupper, medlemmer og ikke-medlemmer. Fellesnevner SMIL og strålende humør, røverhistorier, kortspill og kartlesing. Kan man bedre ha det? Lørdag kveld, noen ble værende innenfor hyttas 4 vegger, andre fristet tilværelsen i telt på Finse. Valgfritt med andre ord.

Vi skal la bildene tale for seg selv. Men kortversjonen av dette eventyret er at det er en enestående opplevelse av Hardangervidda og særlig i det været vi fikk. Etappene er korte – mellom 2 og 3 mil, du har god tid og trivelige folk alle veier. Om du vil ta en avstikker slik noen gjorde på lørdagen opp til Hardangerjøkulen eller andre steder er det opp til deg og formen på hundene.

Ses vi neste år?