Under sledetrekket

 

Under et nylig besøk hos et herværende hundekjørerpar ble det diskutert kosthold, sunt kosthold og ikke minst grønnsakers fortreffelighet. Særlig husets frue var opptatt av nødvendigheten av å spise mer grønnsaker. Mindre frukt og enda mer grønnsaker. Mannen i huset ble mer og mer tankefull før han endelig spurte: – Går sjokolade under kategorien grønnsaker??  (Heder og ære til den som gjetter identiteten på sjokoladeelskeren og hans viv!)

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Det ryktes at det under en nylig avholdt bryllupsfest for to av klubbens profilerte medlemmer falt følgende kommentar:

– Blir det flere sånne arrangement framover må jeg ha ny dress…. og den skal jeg kjøpe i Amerika for der har de en mannefasong som passer min kropp bedre! (Det sies videre at flere av gjestene følte at “blådressen” strammet mer rundt livet enn godt er. )  (Nb redaktøren kjenner identiteten på disse men av hensyn til personvernet (?) nevnes ingen navn.)

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

I medlemsbladet “Slædesporet” hadde vi ei faste spalte som het “Under sledetrekket”. Der drev vi litt lun, koselig, noen ganger intern humor oss medlemmer i mellom. Spalten har vært dypt savnet så nå vil vi prøve å blåse liv i den her på nettet.

Så – har du en morsom historie å fortelle om deg selv eller noen av dine hundekjørervenner i klubben så kom med dem! Send ditt forslag til redaktøren på e-post  toruas@online.no