jul 152015
 

Hundekjørerseminaret 2015

Norges største, eldste og eneste hundekjørerseminar går av stabelen 17.-18. oktober 2015 på Harestua skole i Lunner kommune (40 min. nord for Oslo og 30 min. vest for Gardermoen).

Som det ser ut pr juli er disse foredragsholderne klare:

–Aaron Burmeister (40 år) – nummer 3 i årets Iditarod i Alaska.  Aaron er en av veteranene i Iditarod-sammenheng. De siste tre årene har han bygd opp et superspann med målsetting om å vinne løpet. Aaron har en litt spesiell tilnærming til langdistansekjøring hvor hovedfokus går på fôring og metabolisme, og taktisk kjøring opp mot konkurrentene – med en god dose psykologisk «krigføring» i sin løpskjøring. Han driver en liten kennel i Alaska-sammenheng med bare 30 hunder. Hans tilnærming til langdistansesporten bør være av interesse for alle som er bitt av hundekjørerbasillen.

–Langdistanse hundekjører Joar Leifseth Ulsom og hans dansk-amerikanske samboer Mille Porsild – hun er ekspedisjonshundekjører. De er bosatt i Alaska og kommer til Harestua for å holde 2 ulike foredrag på seminaret.

–Tysk-norske Yvonne Dåbakk har nettopp flyttet tilbake til Norge etter 2 år med mannen Kenneth og deres siberian huskyer i Alaska. Hun er en dyktig formidler og besitter et flott bildemateriale fra alle opplevelsene de har hatt med og uten hunder “over there”.

All info om Hundekjørerseminaret legges ut på Facebook: https://www.facebook.com/events/825311654185340/831136756936163/

Billettsalget starter etter sommeren.

Mer informasjon om seminaret kommer!