okt 222018
 

Velkommen til julebord for medlemmer med følge på Åstjern, lørdag 1. desember!

Velkomstgløgg kl 18.00, middag serveres ca. 20.00.

I tradisjon tro og etter flere års vellykkede juleselskap på Åstjern, kjører vi blåkopi også i år. Som tidligere serverer vi tradisjonsmat fra Brandbu pølsemakeri, med ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, julepølse, innmatpølse og tradisjonelt tilbehør. Og kaffe og dessert, selvfølgelig. Til maten serveres det det en øl og akevitt eller to glass vin, eller mineralvann. Drikke ut over dette må medbringes.

Det oppfordres til å dele de gode hundekjørerhistoriene. Årets tema for konkurransen er :

“Angiveri” av gode hundekjøringsvenner, de mest avslørende hundekjøringshistoriene! Med et glimt i øyet.. ????

I løpet av kvelden vil det bli kåring og premiering av den beste historien.

Det er mulig å ta med seg hunder og trene fra Åstjern. Det er gode oppstallingsmuligheter. Det er også mulig å overnatte og få en skikkelig hundekjørerfrokost dagen derpå. Det må du gi beskjed om på forhånd til Veronica.

Mat kr. 200, Overnatting hovedhus kr. 200, Frokost kr. 100

Husk at de som overnatter må ta med eget sengetøy/sovepose. Om du ønsker egen hytte kan dette tas via Åstjern/Monica, tlf 909 83 216. Da vil prisen bli 800 for en liten hytte (plass til 4) og 900 for en stor (plass til 8).

Dersom du har spesielle avvik i matveien, må du gi beskjed til Veronica om det på forhånd. Festgeneral Veronica Gulbrandsen: 977 10 473.

Helt til slutt må vi legge til at vi svært gjerne tar imot ryddehjelp, både på kvelden og på morgenen etter. Forøvrig: Dersom du er i tvil om du er medlem eller ei, kontakt styreleder Torunn Garder (tam@online.no). HSHK utelukker ingen, så FØLER du deg som medlem, så er du nok det! Ikke for sent og melde seg inn ????

Betaling/påmelding

-Vipps: Gå inn i appen–>kjøp og betal–>søk på hakadal sledehundklubb–>Festivitas. Der ligger alle alternativer for kvelden+frokost.

-Konto: 2030 20 40454, merk også hvem du er og evt følge.

-For de som bor for langt ute i skogen og enda ikke har skaffet kort eller internett, kan de til nød betale i døren.. ????

NB! Fristen er søndag 25.11 kl. 23:59!

Husk å tenk ut DIN spesielle hundehistorie ????

Vi gleder oss!

Linda, Veronica/styret