okt 302015
 

julebord 2014Velkommen til julebord på Åstjern, lørdag 5. desember.
Velkomstgløgg kl 18.00, middag serveres ca. 20.00.

Etter fjorårets vellykkede selskap på Åstjern, kjører vi blåkopi i år. Her er en liten stemningsrapport etter fjorårets:

“Da var årets julebord vel i havn. Monica og Arild sin innflytting på Åstjern kommer garantert til å styrke klubbens identitet og tilstedeværelse i nordre del av klubben. Morten Borgen hadde som vanlig gjort sitt ytterste for at den kulinariske delen av selskapet skulle bli en innertier. Årets fest går inn i historien som en klassiker uten de største skandalene.”

Som tidligere serverer vi tradisjonsmat fra Brandbu pølsemakeri, med ribbe, medisterkaker, julepølse, innmatpølse og tradisjonelt tilbehør. Og kaffe og dessert, selvfølgelig. Til maten serveres det det en øl og akevitt eller to glass vin, eller mineralvann. Drikke ut over dette må medbringes.

Det oppfordres til å dele de gode hundekjørerehistoriene. I løpet av kvelden vil det bli kåring og premiering av den beste historien.

Det er mulig å ta med seg hunder og trene fra Åstjern. Det er gode oppstallingsmuligheter. Det er også mulig å overnatte. Det bør man gi beskjed om på forhånd.
Priser: Seng i fellesrom: 200 kroner. Hytte med fire sengeplasser koster: 600 kroner per døgn. Hytte med åtte sengeplasser koster: 700 kroner per døgn.

Prisen for julebordet er 200 kroner, som betales i døra.
Dagen-der-på-frokost koster 100 kroner.

Har du en hyggelig venn, som ikke blir kranglete i fylla, kan du gjerne ta henne med.

Dersom du har spesielle avvik i matveien, må du gi beskjed om det på forhånd.

Ved spørsmål, ring Morten på 99 100 705.

Påmelding til Arild på: astan2@online.no, innen mandag 1. desember.
Påmeldingen skal inneholde følgende:

  • Navn
  • Evt følge
  • Hva du vil ha å drikke til maten
  • Overnatting
  • Ønske om frokost